Slider

5 KUUKAUTTA MYÖHEMMIN

4. joulukuuta 2018

Pitkästä aikaa, täällä taas! Ollaan oltu koko viikonloppu ja nyt tämä alkuviikko flunssan ja kuumeen kourissa, mutta onneksi  myös itselläni alkaa jo olo olemaan pikkuhiljaa paranemaan päin. Laitoin hetken aikaa sitten pojan nukkumaan ja kun kaikki muut kotihommat oli tehtynä - ajattelin että otampas kupin kuumaa juotavaa  ja tulen pitkästä aikaa moikkaamaan teitä tänne blogin puolelle ennen kuin painun itsekkin tästä untenmaille. Iski yhtäkkiä hirveä hinku kirjoittaa ja lähinnä halusin tulla rikkomaan tämän blogihiljaisuuden - joten täällä sitä taas ollaan! Jos olette missanneet mun aloituspostauksen (joka on kylläkin tehty vuonna 2017, haha) niin pääsette siihen klikkaamalla tästä.

Olen viimeeksi kirjoittanut tänne blogiin joskus kesäkuun lopussa, joten paljon on kerennyt tapahtumaan tässä viimeisen reilun viiden kuukauden aikana. Tänä vuonna saatiin nauttia poikkeuksellisen kuumasta kesästä pitkään. Kesä meni kaikinpuolin mukavasti ja yksi kesän kohokohdista oli ehdottomasti oman pojan 1-vuotissyntymäpäivät, jotka järjestimme safari/viidakkoteemalla. Syksy meni (ainakin omasta mielestä) jotenkin myös todella nopeasti ohitse, vaikkakin saatiin elää monta kaunista, aurinkoista ja ruskan täyteistä päivää <3 Nämä päivät kesästä tänne joulukuuhun saakka ovat kyllä olleet toinen toistaan hektisempiä tuon pikku taaperon ja töiden (sekä tietysti muun elämän) kanssa. Joten nyt on kieltämättä ihan mukava rauhoittua hetkeksi aloilleen ja nauttia tästä taianomaisesta vuodenajasta ennenkö alkaa uusi vuosi ja uudet tuulet puhaltamaan meidän elämässä. Ja siis jos jostain syystä joltain teistä on päässyt menemään kokonaan ohi, niin RAKASTAN joulua - ja oikeastaan ihan kaikkea siihen liittyvää :-D Eli jos multa kysytään niin eletään parasta aikaa vuodesta!

Untitled

Ensilumikin me saatiin tänne Jyväskylään varhain lokakuussa, mutta se on ehtinyt sulamaan jo aikoja sitten pois! Tällä hetkellä täällä on maa vaan sieltä täältä valkoisena ja ulkona sataa parhaillaan vettä, joten täytyy nyt vaan toivoa ja pitää peukkuja sille, että saataisiin edes jouluksi kunnolla lunta maahan. Sen verran mitä lumessa ehdittiin leikkimään ja möyrimään niin tuo pienimies oli aivan innoissaan ja tykkäsi todella kovasti lumesta, vaikka ensin vähän ihmeissään olikin! Viime talvesta kun ei muista mitään niin kaikki on ollut taas uutta ja ihmeellistä.

Kuten myös joulukalentereiden avaaminen on ollut aivan uutta ja ihmeellistä puuhaa! Tänä vuonna tehtiin kalenterit itse, paitsi mummilassa on vielä sen itsetehdyn kalenterin lisäksi sellainen dublo -tyylinen legokalenteri.  Kotona meillä on askarreltu kuusi, jossa on myöskin ihan vaan värikkäistä papereista tehtynä joulukuusen koristeita eli palloja ja jokaisen pallon takaa löytyy sitten ”lahja". Lahjat ovat siis kirjoitettuna, esim. ”tänään vietetään kiva päivä yhdessä tehden sitä ja tätä”, eli ei mitään materiaa vaan yhdessä tekemistä - ja normaalista yhdessäolosta ja tekemisestä se nyt eroaa sillä että nämä ovat semmoisia vähän spessumpia juttuja, eli esim.  päivä Leo’s leikkimaassa. :-)

On ollut niin ihanaa seurata vierestä, kun hän juoksee heti aamusta omasta sängystään keittiöön ja tietää että pöydällä odottaa taas uusi numeroitu paperinen pussukka, johon pääsee kurkistamaan ja sieltä tulee sitten aina joku uusi kiva pieni yllätys. Viimeisimpänä kun hän sai mummilan kalenterista uuden pikkuauton - kuului vaan ”nöön, nöön, nöön” - ja hän lähti sillä heti ajelemaan ympäri kotia :-D Tai kun hän sai uuden ison sinisen juomapullon niin siitä pitikin sitten juoda koko päivä! Voi miten sitä voikaan tulla onnelliseksi toisen pienen onnesta <3

Untitled

Täällä siis vauhtia, menoa ja meininkiä on riittänyt siitä päivästä lähtien kun tuo pienimies oppi kesällä kävelemään ja siitä hetken päästä juoksemaan - ja nyt pallojen perässä ja maila kädessä juostaan jo kovaa vauhtia ihan joka päivä! <3 Palaan teille myöhemmin uuden postauksen parissa, jossa jaan muutaman joululahjavinkin - tuotteista, jotka ovat olleet meidän perheessä hittejä ja lähes tulkoon joka päivä tuolla pienellä käytössä :-) Palataan taas siis pian - suuret kiitokset vielä sulle, joka luit postauksen tänne loppuun saakka!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan