3. heinäkuuta 2018

AJATON LAHJAIDEA


Kaupallinen yhteistyö Daniel Wellingtonin kanssa

Mua pidempään seuranneet varmasti muistavat, että Daniel Wellingtonin rannekellot on ollut mun lempparikelloja jo monen vuoden ajan. Ensimmäisen kerran tein DW:n kanssa yhteistyötä vuonna 2012, eli mun blogin alkuaikoina.  Syy miksi tykkään heidän kelloista niin paljon on se, että ne ovat todella kauniita, mutta ajattomia. Jos valitset kellon, jossa on kangasranneke niin niitä rannekkeita voi halutessaan ostaa eri värisiä ja näin pystyy helposti antamaan uutta ilmettä kellolle. Kellotaulun reunat ja muut kellon pienet yksityiskohdat voi valita hopeassa tai ruusunkultaisessa värissä. Mun mielestä heidän valikoimansa on todella laaja siinä mielessä, että rannekelloja löytyy varmasti ihan jokaisen makuun. Esimerkiksi vaikkapa ruskeista nahkarannekkeistakin pelkästään löytyy montaa eri ruskean sävyä. 

Mulla on pysynyt todella hyvänä rannekello, jonka vuonna 2012 heiltä sain. Se on musta, nahkarannekkeella ja ruusunkultaisilla yksityiskohdilla varusteltu rannekello. Joka sopii mun mielestä niin moneen. Juhlaan kuin arkeenkin :-) Tällä kertaa sain valita heidän valikoimastaan mun lempparikellot itselleni ja otin tämän alla kuvassa näkyvän (IHANAN!!!) hopea-mustan rannekellon pienemmällä kellotaululla ja sen lisäksi isommalla kellotaululla, hopeilla yksityiskohdilla ja laivastonsinisellä kangasrannekkeella olevan rannekellon sekä ruusunkultaisilla yksityiskohdilla, pienellä kellotaululla ja ruskealla nahkarannekkeella. Ja pakko sanoa, että kyllä olin taas ihan äärettömän tyytyväinen näihin rannekelloihin, miltä ne näyttää ja miltä ne tuntuu kädessä.

Untitled
Postailen lisää kuvia näistä kelloista mun Instagramin puolelle (@sofiabblomqvist), joten sieltä pääsette niitä halutessanne kurkkimaan :-) Lisäksi te mun seuraajat saatte -15% alennusta kaikista DANIEL WELLINGTONIN tuotteista 16.7. saakka koodilla SOFIAB15. <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti