20. kesäkuuta 2018

PÄIVÄ ELÄINPUISTOSSA

Otettiin yksi kaunis ja aurinkoinen päivä auto alle ja suunnattiin kohti Ysitien Lemmikkiä. Kyseiseen paikkaan mulla itselläni liittyy tosi paljon kaikkia ihania lapsuusmuistoja, kun tuolla tuli käytyä niin omien vanhempien kuin mumminkin kanssa paljon lapsena. Täytyy myöntää, että oli aika ihana mennä tuonne takaisin monien vuosien jälkeen oman lapsen ja hänen mummonsa kanssa <3 Eikä se paikka ollut muuttunut miksikään. 

Muistan aina, kun lapsena tuolla käydessä kaikki muut inhosi haisevia minipossuja niin mä jotenkin tykkäsin niistä (jo sillon) ihan hirveesti, haha :-D Yksi parhaimmista jutuista Ysitien Lemmikissä on tuo alla olevissa kuvissakin näkyvä ”pupusaari”, johon pääsee myös tuollaisella lautalla menemään. Se oli ehkä jännittävintä ja siisteintä, kun pääsi iskän ja isoveljen kanssa sillä seikkailemaan tuolla. Mun mielestä tuo on paikkana tosi kiva esimerkiksi lapsiperheille, kun siellä on tarpeeksi nähtävää, mutta paikkana ei kuitenkaan ole liian iso ja lisäksi keskellä tuota puistoa on pieni kota, jossa aikuiset voi halutessaan paistella vaikkapa makkaraa. Puistoalueelta löytyy lapsille sellaisia omia puisia vedettäviä kärryjä, jos vaikka enut loppuu kesken touhukkaan päivän ja alueella pääsee myös pienelle poniajelulle. Ei muuta kuin koko perhe autoon vaan, eväät mukkaan ja eläimiä ihastelemaan kauniiseen ympäristöön! Suosittelen kyseistä paikkaa siis kaikille, jotka asutte jossain Jyväskylän kulmilla tai miksei toki kauempanakin asuville, jos tänne suuntaan tulee jotain menoja. :-)

Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled

Kertokaa hei toki, jos tekin olette käyneet Ysitien Lemmikissä joskus! 

2 kommenttia:

  1. Hei ihanan näköinen paikka! Ollaan tuossa ens viikolla jyväskylään! Meillä on siellä päivä käytettävänä siskon kans ni tuota vois harkita. Onko miten kaukana keskustasta? <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiva, tervetuloa <3 Ja on aika kaukana keskustasta, en tiedä kulkeeko tuonne mikään bussikaan kun aina ollaan autolla menty! Eli jos on auto käytössä niin tuohon pääsee nopsaan :-)

      Poista