Parasta just nyt

2. toukokuuta 2018

1. Vesisade. Uskokaa tai älkää, mutta mä oikeesti rakastan sadepäiviä. Okei, kohtuus kaikessa mutta vesisateen jälkeen ilma on niin raikas, vesisateen aikana on parasta käydä lenkillä ja sateen ropinaa on rentouttava kuunnella. Esimerkiksi tälläkin hetkellä kuulen tuon sateen ropinan todella hyvin sisälle, kun ulkona sataa ihan kaatamalla ja itkuhälytin on päällä, haha!

2. Se, että me eleteään jo toukokuuta ja, että kesä tekee tuloaan kovaa vauhtia! Tässä kuussa on luvassa vaikka mitä kaikkia kivoja juttuja ja mä jotenkin pidän toukokuusta tosi paljon, se on sellainen viimeinen kuukausi ennenkö kesä virallisesti alkaa. Tai ollaanhan me aiempina vuosina saatu nauttia kesäisistä päivistä jo toukokuussakin! Eniten ehkä odotan tulevalta kesältä tulevia reissuja ja tapahtumia. Synttäreitä (mun 22-vee ja Williamin 1-vee), valmistujaisia, ulkomaanmatkoja, loputtomia grillijuhlia, pitkiä ja valoisia kesäiltoja...

3. William. Tämä nyt ei kyllä poikkea mitenkään normaalista, koska hän tekee mut onnelliseksi ihan joka päivä, mutta nyt jotenkin on ollut erityisen ihanaa seurata hänen huimalla vauhdilla tapahtuvaa kehitystä! Sanoja tulee suusta enemmän kun laki sallii (äiti, pappa, vauva, tyttö...) ja kovasti joka päivä yritetään opetella aina vaan enemmän ja enemmän kävelemään. Sivuttain hän jo kävelee vähän ja muutamia askeleita ottaa kärryjä työnnellessä, mutta muuten on jalat kyllä vielä aika spaghettia :-D 

4. Perhe ja ystävät. Nämä ei myöskään poikkea normaalista, mutta näin lapsen tulon myötä jotenkin meistä kaikista on tullut entistä läheisempiä. En edes tiedä miten se on mahdollista, koska me ollaan aina oltu tosi läheisiä, mutta kuitenkin. Ystävät ja perhe on äärimmäisen tärkeitä, arvokkaita ja korvaamattomia, eikä niitä ikinä saisi pitää mitenkään itsestäänselvyytenä. Mä olen niin onnellinen ja kiitollinen kaikista mun lähellä olevista tyypeistä. Ja etenkin siitä, miten he rakastavat ja huolehtivat Williamista  <3

5. Gilmore Girls. Tämä on mulle sellainen aivot narikkaan tyylinen sarja. Joskus kun mulla on pieni hetki omaa aikaa esimerkiksi vaikka illalla niin ”rauhoitun” tämän sarjan (ja iltapalan) parissa. Gilmore Girls on vaan niin parasta hömppää ja just semmosta hauskaa ja rentoa katsottavaa. Suosittelen lämpimästi katsomaan, jos joku teistä ei vielä tätä kyseistä sarjaa seuraa! :-)

Untitled

6. Itsetehdyt kaura-porkkanaleipäset. Seuraavalla kerralla (eli varmaan jo heti huomenna, haha), kun teen näitä niin otan asialliset kuvat ja jaan myös teille tänne reseptin. Siis niin hyviä, varsinkin suoraan uunista tulleina. Vähän sipaisee Oivariinia päälle niin avot!

7. Teidän seuraajien palaute näistä mun resepteistä ja somepäivittelyistä. On ihana huomata, kuinka jengi on innostunut entistä enemmän leipomisesta ja ruoanlaitosta ja kaikista palkitsevinta on nähdä teidän lähettämiä kuvia näistä kokkailuista ja leipomuksista. <3

8. Uudet ihonhoitotuotteet, joita itseasiassa käytin eilen ensimmäistä kertaa. Kosteusvoidetta, kuorintavoidetta ja kasvonaamiota - ja näistä mun on pakko kirjoittaa teille erillinen postaus! Mun iho on pehmeä ja sileä kuin vauvalla :-D Mun iho on ollut raskauden aikana ja synnytyksen jälkeen kyllä niin huonossa kunnossa, ettei mitään järkeä. Imetyskin on tehnyt oman osansa. Aina vuorotellen niin kuiva, että multa on iho vaan kuoriutunut pois ja sitten taas puolestaan vähän liiankin rasvoittuva. Täytyy vielä varata kosmetologille aika ihan kunnon ihon puhdistukseen, mutta nämä uudet tuotteet kyllä teki taikojaan näin ensi”hätään”. 

9. Se, että kaikki on just nyt vaan niin hyvin. Arki ja elämä rullaa ihan normaalisti, eikä oo mitään sen suurempaa huolta tai murhetta. Kuten just tänään puhuttiin mun ystävän kanssa puhelimessa niin pitäisi oppia vaan enemmän nauttimaan ja elämään tässä hetkessä. Koskaan ei voi tietää mitä huomenna tapahtuu..

10. Video, jonka sain ihan muutama sekunti sitten mun kummitytöstä, joka on oppinut tänään KÄVELEMÄÄN!!!! <3

3 kommenttia

  1. Miksi et tee enää videoita?

    VastaaPoista
  2. Moikka Sofia! Olen pitkään seurannut elämäänne ja olet kyllä positiivinen ihminen, joka levittää sitä myös ympärilleen. :) kuuntelin sun ekan podcastin ja siellä myös sama linja, tykkään! Puhuit jossain välissä muutosta, milloin muutatte Williamin kanssa ? Oot kyllä ihan super, siinä mitä teet. Jatka samaan malliin :)

    VastaaPoista

Latest Instagrams

© Sofia B.. Design by FCD.